Sacha Maas Communicatie

Sinds 2001 werk ik als communicatieadviseur op freelance en interim-basis, waarbij ik me met name richt op pioniersprojecten (bijv. implementaties, verandercommunicatie) en samenwerkingstrajecten. Voordat ik als zelfstandige begon, werkte ik jarenlang (1994-2001) voor Het Inventief in Tilburg, een communicatiebureau gespecialiseerd in de overheids- en non-profitsector. Van 1998 tot 2001 was ik als afdelingshoofd Tekst & Concept verantwoordelijk voor een team van tekstschrijvers/adviseurs.

Mijn CV vindt u hier.

Samen met andere zelfstandigen meer kracht

Als zelfstandig communicatieadviseur maak ik deel uit van het virtuele communicatiebureau Communicatiekracht, waarin alle communicatiedisciplines zijn vertegenwoordigd. Met mijn collega’s van Communicatiekracht kom ik regelmatig bij elkaar voor intervisie. Daarnaast werken we samen aan omvangrijke opdrachten en zijn we elkaars vangnet voor onverwachte uitvalmomenten.

Om mijn expertise verder te bevorderen, maak ik deel uit van CC-03, het netwerk voor senior corporate communicatieprofessionals uit de regio Eindhoven.

Wat doe ik nog meer?

Naast mijn werk ben ik in de afgelopen jaren veel bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling. Om mijn ook wel idealistische inslag (wat kan ik doen om de wereld een stukje beter te maken) ruimte te geven ben ik me gaan toeleggen op de shiatsutherapie en andere heilzame massagetechnieken. Dit heeft geresulteerd in Studio Liang, een studio in heilzame massages waar ik één dag in de week te vinden ben, en The Balance Company, een samenwerkingsverband voor dienstverleners op het vlak van zorg voor lichaam en/of geest.

Daarnaast is muziek mijn creatieve uitlaatklep en schrijf ik songteksten voor muzikanten. Ik ben bijvoorbeeld erg trots op de latin-jazz-fusion cd ‘Perfect Lives’ van gitarist Eric van de Kerkhof, waarvoor ik de teksten schreef.

Deze website is helemaal 2.0
02-05-2010

“Deze website is helemaal 2.0”

In het eerste werkoverleg van het creatieve team werd de nieuwe opdracht enthousiast ontvang

Groene kaden en schoepentoeters
12-06-2010

Groene kaden en schoepentoeters

Waarschijnlijk wist je het al, maar dit werk is ontzettend goed voor je algemene ontwikkeling! Sinds mijn jaren